Camping Litserborg

Kerstvakantie
donderdag 2 januari 2020 van 9u00-13u00
Litserborg - Den Dungen

Stichting HELD en Theaterlab (team Camping Litserborg), slaan de handen weer ineen en zorgen ervoor dat kinderen in de kerstvakantie een creatieve ochtend kunnen beleven. Ook tekenjuf Maartje sluit aan!

We gaan een winters avontuur beleven, fantaseren er op los, doen theaterspellen, verzinnen verhalen, tekenen eigen kunstwerken en maken een heus schaduwspel.
We hebben creatieve opdrachten voor je bedacht, maar er is ook ruimte voor jouw eigen ideeën.

In de belevingstuin van de Litserborg kunnen we gezellig samen lunchen bij een vuurtje. Je krijgt tussendoor te drinken en een winterse snack, maar zorgt ervoor dat je zelf je lunch meeneemt.

Aan het eind van de ochtend laten we heel kort aan ouders zien wat we hebben gedaan en gemaakt.

Brrrrrr….. Doe je mee?

Een ticket/plekje in de Winter Express:                   € 12,50 per kind
Reserveer (naam, leeftijd, tel nr) via: theaterdanslab@gmail.com

Houd de laatste nieuwtjes in de gaten via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/CampingLitserborg/

LITSERBORG EXPRESS(IE)

voor kids van 7-12 jaar met een grote fantasie

Herfstvakantie
dinsdag 15 oktober 2019
9u00-13u00
Litserborg - Den Dungen

Stichting H.E.L.D. en Theaterlab (team Camping Litserborg), slaan de handen weer ineen en zorgen ervoor dat kinderen in de herfstvakantie een creatieve ochtend kunnen beleven.

We gaan op reis met de Litserborg Express, fantaseren er op los, doen theaterspellen, verzinnen verhalen, tekenen en schilderen eigen kunstwerken, dansen en gaan aan de slag met een greenscreen en een VerderKijkDoos.
We hebben creatieve opdrachten voor je bedacht, maar er is ook veel ruimte voor jouw eigen ideeën.

In de belevingstuin van de Litserborg kunnen we gezellig samen lunchen. Je krijgt tussendoor te drinken en een snack, maar moet zelf je lunch meenemen.

Aan het eind van de ochtend laten we aan ouders zien wat we hebben gedaan en gemaakt.

Reis je mee over het spoor……..?

Een ticket/plekje in de trein € 12,50 per kind
Reserveer (naam, leeftijd, tel nr) via theaterdanslab@gmail.com

CAMPING LITSERBORG ZOMER 2019

In de 1e week van de zomervakantie konden kinderen van 7 t/m 12 jaar een plaatsje boeken op Camping Litserborg voor een ochtend vol creativiteit met theater, dans, muziek, maakuitdagingen en reiservaringen.

Dit initiatief was een mooie samenwerking tussen TheaterLab Den Dungen, Litserborg en Stichting H.E.L.D.