Camping Litserborg

CAMPING LITSERBORG 2020

Camping Litserborg 2020

In een samenwerking tussen Stichting HELD, TheaterLab, Den Dungen, Litserborg en diverse creatieve ondernemende dorpsgenoten wordt vorm gegeven aan 5 halve dagen met creatieve activiteiten voor kinderen van 7-12 jaar. Iedere dag een ander, divers programma van 10:00-14:00 uur, waarbij kunst en creativiteit, samenwerking, ontspanning en plezier voorop staan. Een zinvol, educatief en toch relaxt vakantieprogramma!

De activiteiten worden begeleid door Heleen (TheaterLab Den Dungen), Judith (Theatervormgever), Laurie (Lapiz – dansend leren), Maartje (Maartje Tekent) en Toon (vrijwilliger).

Het programma
De dagen duren van 10:00-14:00 uur en vinden plaats in en om de Litserborg in Den Dungen.
Iedereen neemt zijn/haar eigen lunch mee. We lunchen iedere dag in de gezellige belevingstuin van Litserborg. We zorgen voor voldoende te drinken en een tussendoortje.

Maandag 13 juli Staycation
met theaterspellen, muziek en een creatieve maakopdrachten
hoe vier je thuis vakantie?

Dinsdag 14 juli Gnaffels & Gnomen
met allerlei spel-, dans- en maakopdrachten over bijzondere fantasiewezens

Woensdag 15 juli Het SchimmenLaboratorium
een dag vol schaduwspel, donker-en-licht, projecties en verhalen

Donderdag 16 juli Bits, Bots en Boefjes
een technische dag met bouwen en robotjes

Vrijdag 17 juli Op de Camping
met kampvuurverhalen, spellen en tenttalent

Je kunt je voor 1 óf meerdere dagen aanmelden.
Kosten: € 12,50 per dag
Aanmelden met je naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer via: theaterdanslab@gmail.com

Informatie en betaling
Een aantal dagen voor aanvang ontvang je via de mail informatie over de dagen en de betaling.

Kleinschalig
De kracht van Camping Litserborg zit in het feit dat we ervoor kiezen om niet met enorme groepen te werken. We houden een maximum aan van 25 kinderen per dag. We vinden het belangrijk dat iedereen ruimte heeft om lekker te werken en zo nu en dan even te niksen. En dat we daar persoonlijke aandacht aan kunnen geven.

Dat betekent helaas dat er beperkt plek is. Kun je er niet meer bij? Dan zetten we je op de wachtlijst en krijg je een berichtje als er toch een plekje voor je vrij komt.

Coronamaatregelen
Uiteraard zorgen wij ervoor dat we voldoen aan de RIVM richtlijnen rondom de maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus. In afstemming met Litserborg gaan we hier zorgvuldig mee om.

Foto’s en filmpjes
Dagelijks maken wij een beeldimpressie van Camping Litserborg. Deze beelden delen wij met ouders, maar ook via social media en andere kanalen. Bij aankomst op de Camping zullen wij toestemming vragen voor het fotograferen.
Benieuwd naar de impressies van vorig jaar? Scroll dan door beneden!

Op de hoogte blijven?

Houd de laatste nieuwtjes in de gaten via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/CampingLitserborg/

Wij wensen alle campinggasten heel veel plezier en creativiteit toe!

Christel, Judith, Laurie, Maartje en Heleen

Camping Litserborg wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Sint-Michielsgestel, Stichting HELD en Litserborg.

LITSERBORG WINTER EXPRESS
voor kids van 7-12 jaar met een grote fantasie

Kerstvakantie
donderdag 2 januari 2020 van 9u00-13u00
Litserborg - Den Dungen

Stichting HELD en Theaterlab (team Camping Litserborg), slaan de handen weer ineen en zorgen ervoor dat kinderen in de kerstvakantie een creatieve ochtend kunnen beleven. Ook tekenjuf Maartje sluit aan!

We gaan een winters avontuur beleven, fantaseren er op los, doen theaterspellen, verzinnen verhalen, tekenen eigen kunstwerken en maken een heus schaduwspel.
We hebben creatieve opdrachten voor je bedacht, maar er is ook ruimte voor jouw eigen ideeën.

In de belevingstuin van de Litserborg kunnen we gezellig samen lunchen bij een vuurtje. Je krijgt tussendoor te drinken en een winterse snack, maar zorgt ervoor dat je zelf je lunch meeneemt.

Aan het eind van de ochtend laten we heel kort aan ouders zien wat we hebben gedaan en gemaakt.

Brrrrrr….. Doe je mee?

Een ticket/plekje in de Winter Express:                   € 12,50 per kind
Reserveer (naam, leeftijd, tel nr) via: theaterdanslab@gmail.com

Houd de laatste nieuwtjes in de gaten via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/CampingLitserborg/

LITSERBORG EXPRESS(IE)

voor kids van 7-12 jaar met een grote fantasie

Herfstvakantie
dinsdag 15 oktober 2019
9u00-13u00
Litserborg - Den Dungen

Stichting H.E.L.D. en Theaterlab (team Camping Litserborg), slaan de handen weer ineen en zorgen ervoor dat kinderen in de herfstvakantie een creatieve ochtend kunnen beleven.

We gaan op reis met de Litserborg Express, fantaseren er op los, doen theaterspellen, verzinnen verhalen, tekenen en schilderen eigen kunstwerken, dansen en gaan aan de slag met een greenscreen en een VerderKijkDoos.
We hebben creatieve opdrachten voor je bedacht, maar er is ook veel ruimte voor jouw eigen ideeën.

In de belevingstuin van de Litserborg kunnen we gezellig samen lunchen. Je krijgt tussendoor te drinken en een snack, maar moet zelf je lunch meenemen.

Aan het eind van de ochtend laten we aan ouders zien wat we hebben gedaan en gemaakt.

Reis je mee over het spoor……..?

Een ticket/plekje in de trein € 12,50 per kind
Reserveer (naam, leeftijd, tel nr) via theaterdanslab@gmail.com

CAMPING LITSERBORG ZOMER 2019

In de 1e week van de zomervakantie konden kinderen van 7 t/m 12 jaar een plaatsje boeken op Camping Litserborg voor een ochtend vol creativiteit met theater, dans, muziek, maakuitdagingen en reiservaringen.

Dit initiatief was een mooie samenwerking tussen TheaterLab Den Dungen, Litserborg en Stichting H.E.L.D.