DORPSBINGO

Frans van der Waal en Joop Donkers

We gaan weer een gezellig avondje organiseren! Zaterdag 19 december DE DUNGENSE KERSTSHOW met onder meer bingo én andere  spelletjes. We starten de avond met een speciale bingokaart voor de KINDEREN. Deze kun je apart bestellen.

Hiermee willen we lokale horeca in ons dorp steunen. Doe je mee? Bestel 1 of meer boekjes door een mailtje te sturen naar dorpsbingo@stichting-held.nl
Let op: 1 Bingoboekje bevat 2 kaarten (3 rondes per kaart) en kost € 10 per stuk. Kinderbingokaart kost € 5 per stuk.

Meld in je mail het volgende:
• Je naam
• Je adres
• Aantal bingoboekjes en/of kinderbingokaarten
• Jouw mobiele telefoonnummer (voor het Tikkie en bereikbaarheid tijdens de avond zelf )

Je ontvangt dan een Tikkie voor je bestelling.
Zorg dus dat je de app Tikkie op je telefoon hebt staan.
Na betaling wordt het aantal boekjes op zaterdag 19 december bij je thuisbezorgd. Bij je boekje(s) zit ook een instructiekaart bijgevoegd.