Welkom op onze website

Wil je initiatieven ondersteunen of een steentje bijdragen aan activiteiten of evenementen? Laat het ons weten.
Samen maken we ons dorp nóg mooier!

GENOMINEERD VOOR 'CLUB VAN HET JAAR'

Onlangs ontvingen we het bericht dat onze stichting genomineerd is voor de verkiezing Club van het Jaar. De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport.

Het afgelopen jaar is zonder twijfel een uitdagend jaar geweest. Als we terugblikken dan hebben we toch talloze initiatieven gerealiseerd of ons steentje bijgedragen aan een initiatief.

•  Corona-informatieboekje “Tussen de brug en de Meulen” voor alle bewoners van ons dorp
  • Bijdrage babytasjes van SMGhelpt
  • Buitenbingo’s voor de bewoners van Barbaradael
  • Diverse online dorpsbingo’s
  • Held van Oranje Kwis op Koningsdag
  • Jeugdactiviteit Camping Litserborg
  • Jeugdactiviteit Werkplaats Junior
  • De Dungense Kerstshow
  • Krabberdonk Gaat Digitaal
  • Kabouterpad Den Dungen bij het Dungens Gat
  • Trimbaan bij het Dungens Gat

Initiatieven voor het vergroten van de leefbaarheid van ons dorp én initiatieven om met elkaar in verbinding te blijven!

Help je mee door op ons te stemmen?
De gemeentewinnaars worden bepaald op basis van de meeste stemmen. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans op de titel in de gemeente Sint-Michielsgestel en in de provincie Noord-Brabant.

Vanaf 19 april kun je stemmen via https://www.clubvanhetjaar.nl/stichting-h.e.l.d.