Jacobus.

Een magazine voor en door inwoners van Den Dungen & Maaskantje.

Eerlijk is eerlijk. We zijn geïnspireerd door het BaMi-magazine dat al een aantal jaar gemaakt wordt voor inwoners van Berlicum en Middelrode. Hier dromen wij al een tijdje van. Zoiets willen wij ook :-)

Inmiddels hebben we al een aantal enthousiaste vrijwilligers gevonden, die ons hierbij willen helpen. Zij gaan aan de slag met interviews of met de fotocamera op pad voor een reportage of een mooi portret. Ook bezorgers staan in de startblokken om het blad straks bij iedereen thuis te bezorgen.

Met hulp van de ondernemers kunnen we dit avontuur aangaan. Doet u mee? Met een eenmalige donatie aan onze stichting plaatsen we met veel plezier uw bedrijf in alle edities van 2022. Hoe meer deelnemers, hoe groter de kans dat we samen een aantal keren per jaar voor een mooi exemplaar kunnen gaan.

Bovenstaand plaatjes zijn puur ter illustratie. De uiteindelijke covers en artikelen gaan we met heel veel plezier maken.

Mail voor meer informatie naar jacobus @ stichting-held.nl