Kabouterpad Den Dungen

KABOUTERPAD OP EEN MOOI PLEKJE IN DEN DUNGEN
Samen met MC Lidu is er met een club vrijwilligers hard gewerkt om het kabouterpad te maken. Heel bijzonder om zo samen iets moois te maken waar heel veel kinderen plezier aan beleven. Een pad om je te verwonderen over de natuur en waar de fantasie geprikkeld wordt.

WAAR IS HET KABOUTERPAD?
Deze plattegrond helpt je daar bij. Trek allemaal je regenlaarzen aan (het pad is soms erg modderig) en ontdek het Kabouterpad in Den Dungen.

LOCATIE:
De Meerse Plas (oftewel Dungens Gat)
Navigeer op Meersestraat.

HOE LOOP JE NAAR HET KABOUTERPAD?

Er zijn twee manieren
1. Loop met de klok mee om de plas

Je komt dan eerst de toestellen van de trimbaan tegen. Na 16 oefeningen zie je op een gegeven moment links de de grote phouten paddenstoel en tevens ingang naar het kabouterpad.

2. Loop tegen de klok in om de plas
Loop langs het strand een stuk om rond de plas en ontdek aan het begin van het bos rechts de grote houten paddenstoel en tevens ingang van het kabouterpad.

HOE KUN JE DE KABOUTERS VERSTAAN?

WAT VALT ER ZOAL TE BEWONDEREN?

• kabouterhuisjes
  • omgekeerde bomen