Kabouterpad Den Dungen

KABOUTERPAD OP EEN MOOI PLEKJE IN DEN DUNGEN

Waar staan de kabouters? Deze plattegrond helpt je daar bij. Wist je dat er ook een wandelbruggetje in de buurt is. Trek allemaal je regenlaarzen aan (het pad is soms erg modderig) en ontdek de wandelpaden in Den Dungen.

HOE KUN JE DE KABOUTERS VERSTAAN?

KABOUTERPAD OP EEN MOOI PLEKJE IN DEN DUNGEN

Samen met MC Lidu is er met een club vrijwilligers hard gewerkt om het begin te maken voor het kabouterpad. Het pad kan al bewandeld worden, maar is nog niet klaar. Het zal stap voor stap uitgebreid worden. De kabouters laten nog even op zich wachten...we hopen dat ze dit jaar nog geplaatst kunnen worden.

Heel bijzonder om zo samen iets moois te maken waar hopelijk heel veel kinderen plezier aan gaan beleven. Een pad om je te verwonderen over de natuur en waar de fantasie geprikkeld wordt.

Locatie:
De Meerse Plas (oftewel Dungens Gat)
Loop langs het strand een stuk om rond de plas en ontdek aan het begin van het bos rechts de grote paddenstoel en tevens ingang van het kabouterpad. Het pad is bijna 1000 meter lang.

Wat valt er straks naast de mooie natuur zoal te bewonderen?

• kabouterhuisjes
  • omgekeerde bomen
  • mini-theater
  • en natuurlijk kabouters

Help mee en adopteer een kabouter.

Stuur voor meer info een mailtje naar info @ stichting-held.nl