Stichting H.E.L.D.

H.E.L.D. staat voor Houd Een Leefbaar Dorp. En onze vrijwilligers zijn onze helden!

Samen met Jan Minkels (initiatiefnemer van “Diner voor de Smalle Beurs”) zijn we geraakt door het idee van Stichting EngelenTafel:

“Samen kerst vieren. Dat is onze droom. We bieden een warme kerstmiddag of -avond en oprechte aandacht. We stellen ons huis en hart open voor mensen die anders alleen zouden zijn met kerst. Want wij geloven dat samen kerst vieren een fijne ervaring is en persoonlijk verrijkt. Voor onszelf en voor anderen: mensen die niet vanzelfsprekend samen zijn met kerst. En die je het gunt; even tussen warme vleugels met aandacht.

De EngelenTafel is een gezellige kersttafel. Bij jou thuis nodig je een aantal gasten uit en ontvang je hen om zo samen kerst te vieren. Op jouw eigen manier. Waarbij een aantal gasten aansluit dat past in jouw eigen omgeving. Of je sluit als gast aan aan een gezellige kersttafel bij iemand thuis. Samen geniet je van een avond vol mooie verhalen, lekker eten, nieuwe ontmoetingen en dankbaarheid over en weer om daar onderdeel van te zijn.

Iedereen die geraakt is door dit idee kan meedoen. Voor jou (en je gezin/vrienden) als je mensen een plek aan tafel wilt en kunt bieden.

Het vraagt om een aantal stappen ter voorbereiding; doorvoelen hoe het zal zijn om dit bij jou thuis te doen, gasten vinden en uitnodigen, menu samenstellen en koken…. En dan volgt de avond; vol bijzondere ontmoetingen.”


We willen proberen om IN DE WEEK RONDOM KERST vele EngelenTafels in Den Dungen te laten ontstaan.

Hoe doe je mee?

Laat per mail of telefoon 06 – 20 54 15 78 weten hoeveel plaatsen jij wilt aanbieden op één of meer van onderstaande data. Geef hierbij ook jouw contactgegevens door.


Op dit moment hebben we de volgende plaatsen aan te bieden:

woensdag 22 december
donderdag 23 december
vrijdag 24 december
zaterdag 25 december
zondag 26 december
maandag 27 december

Zodra we aanmeldingen van gasten hebben, nemen we contact met je op om nader af te stemmen.